trakigt pa flyget..

17.49 28/12-09

Sitter ater igen pa ett flygpan som den har gangen ska at mig till Kalifornien. Skont pa ett satt men jag har haft valdigt kul hos Tessan och jag har inte alls haft nagon hemlangtan under tiden jag var dar. Visst sa kandes de lite konstigt att inte vara med mamma eller pappa pa jul men jag hade ju iaf familj som jag var med till skillnad fran andra au pairer.

Har som sagt haft kul och valdigt skont hos tessan. Kanns som de har hant valdigt mycket och som jag har hunnit med en hel del saker under tiden jag va dar. Vi har varit I New York, Philadelphia, varit o shoppat flera ganger och satt pa New Moon. Jag kommer hem med 1 skjorta, 1 par mjukisar, 1 par leggings, 1 par jeans, 1 tjocktroja, 1 t-shirt och 1 topp rikare vilket gjorde att allt som jag hade med inte fick plats, sa idag akte mina gamla jeans och mjukisar I sopporna innan jag akte. Ingen storre forlust for bada va ganska gammla…

Idag har vi inte gjort sa mycket, vakna vid 9 helt dod kandes de som. Var valdigt lange sen jag va sa har snorig och forkyld, jobbigt som fan. Sen vart de att packa och forsoka vika och se till sa jag fick med mig sakerna hem. Gick ju sadar efter som jag fick kasta lite gammla saker… Sen vart de dusch och efter de ner och snacka med faster och farmor pa skype. Frukost och sen akte tessan och jag till affaren och posten. Sa skickade fias fodelsedagspresent, satan va dyrt de vart sa se de som fodelsedagspresent, julklapp och inflyttningspresent ;P Sen hem och vi gick ett varv runt kvarteret och efter de in och sitta vid datan en stund. Vid 12 vart de lunch och sen mera data tills de va dags att aka till flyget kl 2.

Nu hoppas jag pa att kunna sova lite, grymt trott..

 

20.53 28/12-09

Fy fan for att flyga, de ar sa javla trakigt!! Och sa kan man inte sova heller.. Men nu ar de bara 1 h och 15 min kvar tills vi ska landa sa hoppas de gar fort, har lyssnat mig trott pa musiken oxa. Och snorig och ont i halsen plus hunger pa de. Vem de an ar som hamtar mig far svanga in till narmsta donken eller in and out burger sa jag far lite mat. Men far tanka pa att man flyger ju inte sa ofta puls att jag har haft de valdigt bra sa de ar ju vart de. Och nasta gang jag flyger blir de troligtvis till LA med Lina sa de langtar jag till :D

Jag fattar mig inte pa de har med balte I flyg, jag menar va fan hjalper de om man skulle storta?? Har fan suttit med balte pa mig i over 4 timmar nu for de har varit lite turbolent, sa onodigt!! Visst de ar ju bra vid start o landing men annars sa ger dom fan ingen nytta alls..

Puss o Kram <3

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har ett par låtar till dig ;D



<3

2009-12-29 @ 10:49:44
URL: http://twoheartsasone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0